REKORD FÖR MS-GOLFEN!

Återigen har Malin Lindén skapat en MS-golf som drar inte bara fantastiska spelare utan även ett rekordstort belopp till MS-fonden!

För sjätte året i rad drog Malin igång sin MS-golf i slutet av maj. Detta året med det stora dragplåstret och världspelaren Jonas Blixt på plats. Resultatet av tävlingen blev att det samlades in över 50 000:- till MS-fonden!

Detta innebär att Malin genom åren har samlat in runt 220 000:- till MS-fonden!

ETT STORT TACK OCH GRATTIS TILL DIG MALIN!

Jag heter Malin Lindén och är grundare av minMS.se, insamlingen #ettslagförMS samt golftävlingen MS-golfen. Jag själv fick beskedet att jag hade MS, som yngst i Sverige, vid 16-års ålder. Vid den tiden gick jag på friidrottsgymnasiet samtidigt som jag tävlade i Svenska landslaget men fick lägga om, och till slut av, med min satsning på idrotten till att istället satsa på mig själv.

Kroppen sa ifrån och jag märkte det med känselbortfall, muskelsvaghet och allmän trötthet.
Det var en chock för mig då, hela livet var ju framför mig, fast det har gjort mig mer viljestark och mer driven som person. Nu vill jag dela med mig min historia och hjälpa andra drabbade, öka medvetenhet om min sjukdom och skapa en grymt kul och bra golftävling. Hoppas just du vill ställa upp på det!

På min hemsida kan du läsa mer om mig och vad jag gör. Där står även allt kring tävlingen, mina samarbetspartners och länkar till insamlingen. www.minms.se