Vi vill härmed tacka Malin Lindén för hennes storslagna insats! Hon har med ett fantastisk engagemang och en otrolig envishet, arrangerat sin MS-golf #ettslagförms under fem år och hittills samlat in över 167 900:- till MSfonden. 

ETT STORT TACK OCH GRATTIS TILL DIG MALIN!

IMG_8955
Malin Ellström
Jag heter Malin Lindén och är grundare av minMS.se, insamlingen #ettslagförMS samt golftävlingen MS-golfen. Jag själv fick beskedet att jag hade MS, som yngst i Sverige, vid 16-års ålder. Vid den tiden gick jag på friidrottsgymnasiet samtidigt som jag tävlade i Svenska landslaget men fick lägga om, och till slut av, med min satsning på idrotten till att istället satsa på mig själv.

Kroppen sa ifrån och jag märkte det med känselbortfall, muskelsvaghet och allmän trötthet.
Det var en chock för mig då, hela livet var ju framför mig, fast det har gjort mig mer viljestark och mer driven som person. Nu vill jag dela med mig min historia och hjälpa andra drabbade, öka medvetenhet om min sjukdom och skapa en grymt kul och bra golftävling. Hoppas just du vill ställa upp på det!

På min hemsida kan du läsa mer om mig och vad jag gör. Där står även allt kring tävlingen, mina samarbetspartners och länkar till insamlingen. www.minms.se