Tack vare vårt samarbete med organisationen BetterNow kan du nu starta din alldeles egen insamling till förmån för de frågor vi driver. Du kan även använda BetterNows plattform om du exempelvis säljer något eller arrangerar något där man betalar inträde men då gäller särskilda regler för hur betalningen ska gå till. Läs mer om hur det går till på BetterNows webbplats.

Så här enkelt är det att starta din alldeles egna insamling till förmån för MSfondens arbete:

 

1. SKAPA DIN EGEN INSAMLINGSSIDA

Börja med att gå till vår organisationssida hos BetterNow. Där klickar du helt enkelt på ”starta insamling”. Nu är du är på god väg! Lägg in en tilltalande text och ett personligt foto.

 

2. DELA INSAMLINGEN OCH SKAPA ENGAGEMANG

Dela din insamlingssida med din familj, vänner, kollegor och bekanta. Dela den på Facebook, twittra om den på Twitter, och engagera dina medarbetare på Linkedin. Kanske det viktigaste, skicka ett personligt mejl till alla i din adressbok och be dem donera till din insamling.

 

3. SE DITT FRÖ VÄXA

I takt med att din familj och dina vänner bidrar kan du följa hur ditt lilla frö växer. Se med egna ögon hur den insamlingssida du la fem minuter på att skapa, plötsligt får liv. Både du och dina vänner blir engagerade och ni har alla tillsammans gjort en insats för ett ändamål som betyder något för just er.

 

Om du i stället vill samla in kontanter på egen hand för att sätta in till oss är det alltid bra att kontakta oss i förväg. Vi svarar gärna på frågor och kan eventuellt hjälpa dig med informationsmaterial, färdiga pluggannonser, information om viktiga länkar eller webbsidor etc.